VAN / EDREMİT - Ş.J.Yarbay Yusuf Turgut İlkokulu

Ş.J.Yarbay Yusuf Turgut İlkokulu

EMİNPAŞA MAH. HAVAALANI CADDESİ NO 25 EDREMİT / VAN
Vizyon
Vizyonumuz; Günümüz eğitim teknolojisiyle eğitim-öğretim faaliyetlerini gerçekleştiren,toplam kalite ruhuyla yaratıcı bireyler yetiştiren,çevrenin eğitim ve kültür merkezi olan,saygın,tercih edilen,çağdaş bir temel eğitim kurumu olmak.
Misyon
Misyonumuz; Ana sınıfından başlayarak, eğitim öğretim hizmetini talep eden bütün bireyler için öğrenmeye istekli, ufku açık, özgüvenli, bilgi ve beceri donanımlı, milli ve manevi değerlerimizi özümseyen, insan sevgisini ilke edinmiş, bilimsel düşünme ve sorun çözme yeteneği gelişmiş , mutlu bireyler olarak yetiştirmek.
Ulaşım
Şehir merkezinden Havaalanı, Edremit Toki, Bölge Hastahanesi dolmuşları ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Van merkez ile Edremit ilçesi arasında bulunmaktadır. Şehir merkezine 5 km uzaklıktadır. Şehir merkezinden Havaalanı, Edremit Toki, Bölge Hastanesi dolmuşları ile okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.